HORTEX
Mieszanka chińska mrożona
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Gyoza czyli pieróg japoński to pierożki z wegetariańskim nadzieniem z różnych warzyw. Smaż, Gotuj na parze lub przygotuj na patelni. Produkt głęboko mrożony.
marka nr 1 pierożków gyoza w Japonii*
*Źródło: Badanie Intage Inc. dotyczące sprzedaży chłodzonych i mrożonych produktów z segmentu rynku pierożków gyoza w okresie od 01/04/2015 do 31/03/2016, łącznie we wszystkich sieciach marketów detalicznych (hipermarkety, supermarkety) w Japonii
Mieszanka chińska mrożona
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Warzywa do piekarnika kalafior fasola marchew
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Szpinak z sosem śmietankowym mrożony
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Warzywa na patelnię wok mix
Warzywa na patelnię Italian style mix
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię ulubione
Zupa z fasolką szparagową żółtą mrożona
Warzywa na patelnię po hiszpańsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po włosku bezglutenowe
Warzywa na patelnię orientalne bezglutenowe
Warzywa na patelnię po polsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię klasyczne bezglutenowe
Warzywa na patelnię po meksykańsku bezglutenowe
Burgery z kalafiora i brokuła mrożone
Burgery ze szpinaku z bazylią mrożone
Zupa botwinka mrożona
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Komosa ryżowa z warzywami
Burgery z batata i marchewki mrożone
Danie gotowe chińskie
Danie gotowe meksykańskie
Paluszki warzywne
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Mrożone warzywa do zapiekania z ziemniakami w plastrach
Kaszetka z zieloną fasolką
Sałatka jarzynowa mrożona
Bakłażany grillowane
Falafel z cieciorki i kukurydzy
Dla uzyskania najlepszego rezultatu przygotuj danie z produktu mrożonego.
Smażyć w głębokim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Na głębokim oleju - smaż gyozę w temperaturze 170°C-180°C przez ok. 2,5 minuty.
Gotować we wrzątku(Od postaci zamrożonej):Gotowanie - gotuj gyozę przez ok. 3,5 minuty w lekko wrzącej wodzie.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Na patelni - rozgrzej 1 łyżkę oleju. Ułóż zamrożoną gyozę spodem do rozgrzanej patelni i smaż przez 2 minuty. Następnie wlej 60 ml wody na patelnię, przykryj pokrywką i gotuj pod przykryciem 2 minuty. Zdejmij pokrywkę i podsmaż jeszcze ok. 1 minutę do momentu odparowania całej wody.
Gotować na parze(Od postaci rozmrożonej):Gotowanie na parze - gotuj gyozę na parze w temperaturze 100°C przez ok. 5 minut.
Chronić przed rozmrożeniem. Po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia. Przechowywać w temperaturze *(-6°C): 1 tydzień / **(-12°C): 1 miesiąc / ***(-18°C): do daty minimalnej trwałości. Data minimalnej trwałości podana wzdłuż pionowemu zgrzewu opakowania.
Na rozgrzaną patelnię wlać 15 ml oleju, zmazyć pod przykryciem 2 minuty, następnie dolać 60 ml wody i dusić kolejne 2 minuty, odkryć i smażyć 1 minutę do odparowania wody.
153 Rue de Courcelles 75017 Paris France
Wyprodukowano dla Ajinomoto Foods Europe S.A.S. 153 Rue de Courcelles 75017 Paris France
Ajinomoto
Marka | Ajinomoto |
Wyprodukowano w Polsce