Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nowa linia chipsów ziemniaczanych PLAZA DEL SOL o charakterystycznych dla Półwyspu Iberyjskiego smakach słonecznej Hiszpanii. Nasze chipsy wytwarzamy ręcznie w małych ilościach z najlepszych odmian hiszpańskich ziemniaków. Do produkcji używamy wyłącznie naturalnych składników, aromatów oraz soli morskiej a pakujemy je w 3 warstwowe opakowania w technologii MAP. Nasze opakowania otrzymały brązowy medal w konkursie A`DESIGN AWARD 2020.
Ziemniaki, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek, aromat czarnej oliwki [syrop glukozowy proszek, mąka z czarnych oliwek (20%), aromaty, sól morska, przyprawy (rozmaryn) cukier, błonnik grochowy].
Produkt do bezpośredniego spożycia, po otwarciu przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Spożyć do 3 dni po otwarciu.