Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nowa linia chipsów
ziemniaczanych PLAZA DEL SOL o charakterystycznych dla Półwyspu
Iberyjskiego smakach słonecznej Hiszpanii. Nasze chipsy wytwarzamy
ręcznie w małych ilościach z najlepszych odmian hiszpańskich ziemniaków.
Do produkcji używamy wyłącznie naturalnych składników, aromatów oraz
soli morskiej a pakujemy je w 3 warstwowe opakowania w technologii MAP.
Nasze opakowania otrzymały brązowy medal w konkursie A`DESIGN AWARD
2020.
ziemniaki
olej słonecznikowy
oliwa z oliwek
aromat czosnek/vinegar [syrop glukozowy w proszku, sól morska, kukurydza, kwas (octan sodu), zhydrolizowane białko roślinne, aromat, przyprawy, cukier]
Ziemniaki, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek, czosnek i sos octowy [sproszkowany syrop glukozowy, sól morska, kukurydza, kwas (octan sodu),hydrolizowane białko roślinne, aromaty, przyprawy, cukier].
Wymiar liczbowy 115
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 132
g
holenderski
angielski
francuski
niemiecki
norweski
polski
portugalski
hiszpański
szwedzki
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Chronić przed słońcem. By lepiej docenić walory produktu zaleca się jego spożycie do 3 dni po otwarciu.
Pakowane w atmosferze ochronnej.
Plaza del Sol
Marka | Plaza del Sol |
Green Dot
Wyprodukowano w Hiszpanii