MAMUT
Bułka tarta wrocławska
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bułka tarta.
odpowiedni dla wegan
Bułka tarta wrocławska
Bułka tarta
Bułka tarta
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Bułka tarta
Bułka tarta razowa BIO
Bułka tarta BIO
Ramen - danie instant z makaronem
Zupka łagodna kurczak GOLD
Zupka ostra kurczak CURRY
Pad Thai - danie instant z makaronem
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Zupka piekielnie ostra kurczak STRONG
Przechowywać w suchym miejscu z dala od promieni słonecznych.
97-438 Rusiec ul. Wieluńska 2
Goong
Marka | Goong |
Panierka Panko ma lekką i delikatną teksturę, która sprawia, że panierowane nią produkty stają się bardziej chrupiące. Struktura Panko sprawia, że potrawa chłonie podczas smażenia znacznie mniej oleju, co zdecydowanie wpływa na poprawę walorów smakowych potrawy. Służy do panierowania mięs, ryb, owoców morza, serów oraz warzyw.
Sposób przyrządzania: 1. Wymieszać mąkę z jajkiem i wodą (konsystencja ciasta naleśnikowego) 2. W tak przygotowanym cieście zanurzyć produkt panierowany 3. Dokładnie obtoczyć w bułce tartej Panko 4. Smażyć na patelni lub w głębokim tłuszczu Smacznego!
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów