PRIMAVERA.
Karczek dojrzewający Coppa Di Parma i Salami Milano - plastry mix BIO
Najniższa cena: 19,95 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
100% NATURALNE CHORIZO Z LA RIOJA .
• Chorizo w formie podkowy („chorizo sarta”), jest tradycyjnym chorizo z regionu La Rioja, znanego też z win.
• Artysan produkuje chorizo tradycyjnie, poprzez stosowanie wyłącznie mięsa wieprzowego, papryki, czosnku oraz soli.
• Cała produkcja chorizo Artysan posiada certyfikaty Chronionego Oznaczenia Geograficznego oraz Gwarantowanej Tradycyjnej Specjalności.
Wędliny Artysan wyprodukowane są z wieprzowiny Duroc, które są hodowane w naszych własnych gospodarstwach.
• Świnie Duroc to rasa pomiędzy białą świnią a świnią rasy iberyjskiej.
• Mięso jest gładkie, twardy o zwartej strukturze, ze zdrowym wyglądem oraz kolorem.
• Mięso z wieprzowiny Duroc charakteryzuje się marmurkowym tłuszczem śródmięśniowym, najważniejszym ze względów sensorycznych, co zapewnia większą soczystość oraz delikatność, lepszy smak niż innych mięs.
Karczek dojrzewający Coppa Di Parma i Salami Milano - plastry mix BIO
Najniższa cena: 19,95 zł
Hiszpańskie chorizo
Kiełbasa Chorizo Sarta pikantna
Chorizo all natural
Kiełbasa Chorizo BBQ Classic
Kiełbasa Chorizo BBQ Pikantna
Chorizo Sarta IGP
Tapas serrano
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Spożycie bezpośrednie. Zaleca się otwarcie 10 minut przed.
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów