ESPUNA
Kiełbasa Chorizo Sarta pikantna
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
100% NATURALNE CHORIZO Z LA RIOJA .
• Chorizo w formie podkowy („chorizo sarta”), jest tradycyjnym chorizo z regionu La Rioja, znanego też z win.
• Artysan produkuje chorizo tradycyjnie, poprzez stosowanie wyłącznie mięsa wieprzowego, papryki, czosnku oraz soli.
• Cała produkcja chorizo Artysan posiada certyfikaty Chronionego Oznaczenia Geograficznego oraz Gwarantowanej Tradycyjnej Specjalności.
Wędliny Artysan wyprodukowane są z wieprzowiny Duroc, które są hodowane w naszych własnych gospodarstwach.
• Świnie Duroc to rasa pomiędzy białą świnią a świnią rasy iberyjskiej.
• Mięso jest gładkie, twardy o zwartej strukturze, ze zdrowym wyglądem oraz kolorem.
• Mięso z wieprzowiny Duroc charakteryzuje się marmurkowym tłuszczem śródmięśniowym, najważniejszym ze względów sensorycznych, co zapewnia większą soczystość oraz delikatność, lepszy smak niż innych mięs.
Kiełbasa Chorizo Sarta pikantna
Tapas serrano
Hiszpańskie chorizo
Chorizo Sarta IGP
Karczek dojrzewający Coppa Di Parma i Salami Milano - plastry mix BIO
Kiełbasa Chorizo BBQ Classic
Kiełbasa Chorizo BBQ Pikantna
Chorizo all natural
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni.
Spożycie bezpośrednie. Zaleca się otwarcie 10 minut przed.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów