Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjna hiszpańska kiełbasa wieprzowa "chorizo" ekstra z papryką, krótko dojrzewająca, w plastrach.
Wędliny Artysan wyprodukowane są z wieprzowiny Duroc, które są hodowane w naszych własnych gospodarstwach.
• Świnie Duroc to rasa pomiędzy białą świnią a świnią rasy iberyjskiej.
• Mięso jest gładkie, twardy o zwartej strukturze, ze zdrowym wyglądem oraz kolorem.
• Mięso z wieprzowiny Duroc charakteryzuje się marmurkowym tłuszczem śródmięśniowym, najważniejszym ze względów sensorycznych, co zapewnia większą soczystość oraz delikatność, lepszy smak niż innych mięs.
Mięso wieprzowe, odtłuszczone MLEKO w proszku, sól, LAKTOZA, papryka, cukier, dekstroza, czosnek w proszku, stabilizatory (E-451i, E-450i), przeciwutleniacze (E-331iii, E-316, E-392), ekstrakt z papryki, przyprawy, substancje konserwujące (E-250, E-252) i barwnik (E-120). Obróbka powierzchni: substancja konserwująca (E-202). Niejadalna osłonka.
Zawiera laktozę.
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni.
Spożycie bezpośrednie. Zaleca się otwarcie 10 minut przed.