SOKOŁÓW
High protein salami chips crispy
Najniższa cena: 6,89 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjna hiszpańska kiełbasa wieprzowa "chorizo" ekstra z papryką, krótko dojrzewająca, w plastrach.
Wędliny Artysan wyprodukowane są z wieprzowiny Duroc, które są hodowane w naszych własnych gospodarstwach.
• Świnie Duroc to rasa pomiędzy białą świnią a świnią rasy iberyjskiej.
• Mięso jest gładkie, twardy o zwartej strukturze, ze zdrowym wyglądem oraz kolorem.
• Mięso z wieprzowiny Duroc charakteryzuje się marmurkowym tłuszczem śródmięśniowym, najważniejszym ze względów sensorycznych, co zapewnia większą soczystość oraz delikatność, lepszy smak niż innych mięs.
High protein salami chips crispy
Najniższa cena: 6,89 zł
Salami Sokołów - plastry
Najniższa cena: 6,69 zł
Kiełbasa krakowska bez konserwantów
Salami pepperoni
Salami delikatesowe
Sucha krakowska z szynki
Salami pepperoni - plastry
Salami dębickie - plastry
SALAMI SICILIANO (2x40g)
SALAMI FLAMENCO (2x40g)
Kiełbasa krakowska sucha w plastrach BIO
Salami w obsypce pomidorowej
Salami w obsypce z zielonej papryki - plastry
Salami w obsypce texas
KIEŁBASA KRAKOWSKA SUCHA PIECZONA
Salami Milano
Salami Milano - plastry BIO
Salami z orzechami
Kiełbasa krakowska sucha - plastry
Salami pepperoni - plastry
Chorizo ekstra Duroc w plastrach
Karczek dojrzewający Coppa Di Parma i Salami Milano - plastry mix BIO
Chrup'us salami chips chilli
Salami camembert
Salami z orzechami
Salami Toscanella - plastry BIO
Salami z oliwkami
Kiełbasa krakowska sucha (136g-204g)
Chorizo Duroc ekstra pikantne sarta
Chorizo Duroc ekstra łagodne sarta
Fuet Duroc
Szynka serrano Duroc reserva 14-miesięcy w plastrach
Lomo Curado Duroc w plastrach
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni.
Spożycie bezpośrednie. Zaleca się otwarcie 10 minut przed.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów