PUTKA
Bułka tarta
400 g10,47 zł/kg
4,19 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Panierka Panko jest stosowana w kuchni japońskiej do tworzenia chrupiącej panierki do kurczaka, krewetek, ryb i warzyw. Jest przygotowywana z miąższu białego chleba pozbawionego skórki. Panko ma delikatną, lekką i przewiewną konsystencję, która sprawia, że jest chrupiąca podczas gotowania i wchłania mniej oleju niż tradycyjna bułka tarta.
Bułka tarta
Bułka tarta
Bułka tarta wrocławska
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Bułka tarta
Bułka tarta BIO
Bułka tarta razowa BIO
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów