PLANTWAY
Roślinny doner a la baranina
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Spróbuj Wege Tajskie to wegańskie danie inspirowane kuchnia tajską – kuskus perłowy, aromatyczne przyprawy, ananas i nuty liście kaffiru.
Spróbuj Wege to doskonałe, wyraziste w smaku bezmięsne posiłki oparte na połączeniach ryżu, kasz, warzyw i dressingu. Odpowiednio dobrana mieszanka przypraw i składników sprawia, że danie smakuje zarówno na zimno, jak i po podgrzaniu. Szybka w przygotowaniu, sycąca porcja Spróbuj Wege jest świetną alternatywą, gdy brakuje czasu lub okazji na przygotowanie klasycznego obiadu. Produkty Spróbuj Wege wygodnie przechowuje się bez lodówki.
Kuskus perłowy 34% (gluten), fasolka szparagowa 17%, marchew 17%, ananas 7%, orzeszki arachidowe 5%, olej rzepakowy, sos sojowy (soja, gluten), ekstrakt z miąższu kokosa (ekstrakt z kokosa, woda), rodzynki 2,8%, woda, koncentrat soku jabłkowego, sok z limonki, sól kamienna, curry 0,5%, przyprawy, cukier trzcinowy, czosnek, liście limonki kaffir 0,1%.
Produkt zawiera: gluten, gorczycę, soję.
Może zawierać: seler, orzeszki arachidowe i inne orzechy.
Roślinny doner a la baranina
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Danie instant z sosem w stylu japoński klasyczny
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Danie instant z sosem w stylu japońskie curry
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Meksykańskie chili sin carne
Polska fasolka po bretońsku
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Placki ziemniaczane
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Kaszetka z zieloną fasolką
Wegańskie pierogi z malinami
Teksańska fasolka cayenne
Kaszetka z orkiszem
Indyjska fasolka curry
Sajgonki z warzywami
Kaszetka z komosą ryżową
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Chilli sin carne z ryżem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
1.Kuchenka mikrofalowa: Nakłuj lub zdejmij folię talerzyka i umieść w kuchence. Podgrzewaj na najwyższej mocy od 1 min do 1,5 min.
2. Naczynie z wodą: Umieść zamknięty talerzyk w naczyniu z gotującą się wodą, podgrzewaj 8 min. 3. Patelnia, garnek: Zawartość talerzyka podgrzewaj w naczyniu od 7 do 8 min.