FROSTA VEGE BOWL
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Spróbuj Wege Włoskie to danie wegańskie inspirowane kuchnią włoską – makaron orzo, aromatyczne przyprawy, suszone pomidory i oliwa z oliwek.
Spróbuj Wege to doskonałe, wyraziste w smaku bezmięsne posiłki oparte na połączeniach ryżu, kasz, warzyw i dressingu. Odpowiednio dobrana mieszanka przypraw i składników sprawia, że danie smakuje zarówno na zimno, jak i po podgrzaniu. Szybka w przygotowaniu, sycąca porcja Spróbuj Wege jest świetną alternatywą, gdy brakuje czasu lub okazji na przygotowanie klasycznego obiadu. Produkty Spróbuj Wege wygodnie przechowuje się bez lodówki.
Makaron 41% (mąka z pszenicy durum (gluten), woda), ciecierzyca 13%, oliwka czarna 9%, cebula 7%, pomidor suszony 6%, oliwa z wytłoczyn z oliwek 6%, pestki dyni 4,3%, nasiona słonecznika 4,3%, woda, koncentrat soku jabłkowego, przyprawy (gorczyca), sos sojowy (soja, gluten), sól kamienna, czosnek, koncentrat soku z cytryny.
Produkt zawiera: gluten, gorczycę, soję.
Może zawierać: seler, orzeszki arachidowe i inne orzechy.
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Polska fasolka po bretońsku
Roślinny doner a la baranina
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Danie instant z sosem w stylu japoński klasyczny
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Danie instant z sosem w stylu japońskie curry
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Meksykańskie chili sin carne
Kaszetka z zieloną fasolką
Teksańska fasolka cayenne
Placki ziemniaczane
Kaszetka z orkiszem
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Indyjska fasolka curry
Sajgonki z warzywami
Kaszetka z komosą ryżową
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Wegańskie pierogi z malinami
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Smalczyk z fasoli z jabłkiem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Chilli sin carne z ryżem
1.Kuchenka mikrofalowa: Nakłuj lub zdejmij folię talerzyka i umieść w kuchence. Podgrzewaj na najwyższej mocy od 1 min do 1,5 min.
2. Naczynie z wodą: Umieść zamknięty talerzyk w naczyniu z gotującą się wodą, podgrzewaj 8 min.
3. Patelnia, garnek: Zawartość talerzyka podgrzewaj w naczyniu od 7 do 8 min.