
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Gotowe uszka z grzybami od polskiej marki Kotwica polecić można tradycyjnie do czerwonego barszczu lub jako znakomite uzupełnienie różnych zup. Przygotowywane według tradycyjnych receptur. Rozpływają się w ustach. Zachwycają wybornym nadzieniem o idealnych proporcjach. Uszka z grzybami Kotwica to perełka kulinarna produktów tej firmy.
Opakowanie 250 g
Przechowywać w temperaturze chłodniczej, od 0°C do 8°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce spożyć w ciągu 24 godzin
Uszka wyjąć z opakowania i wrzucić do wrzącej, osolonej wody, gotować przez 5-10 minut.
P.P.H. "KOTWICA" A. Godlewski Sp. z o.o. ul. Marysińska 3a, 04-617 Warszawa
Mąka z pszenicy durum (semolina), grzyby leśne 23% w zmiennych proporcjach (borowik szlachetny, podgrzybek brunatny, maślak zwyczajny), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), cebula, masa jajowa (z jaj kurzych), sól, hydrolizat białka sojowego, cukier, ocet, syrop glukozowy, aromaty, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, przyprawy, barwnik: beta-karoten, olej rzepakowy.
Przechowywać w temperaturze chłodniczej, od 0°C do 8°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce spożyć w ciągu 24 godzin