LUBELLA
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierożki z ciasta makaronowego z farszem z mięsa drobiowego z przyprawami.
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Gnocchi ziemniaczane
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron fusilli (świderki)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron tagliatelle
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron w kształcie ryżu
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Tortellini z serem
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Tortellini z szynką
Tortellini z grzybami
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Makaron Orecchiette
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Tortelloni z grzybami (świeże)
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron świderki - dla diabetyków
Przechowywać w temperaturze chłodniczej, od 0°C do 8°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce spożyć w ciągu 24 godzin
Tortellini wyjąć z opakowania i wrzucić do wrzącej, osolonej wody, gotować przez 5-10 minut.
P.P.H. "KOTWICA" A. Godlewski Sp. z o.o. ul. Marysińska 3a, 04-617 Warszawa
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00