SANTE
Pasztet sojowy z pomidorami bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta roślinna z tofu z cebulką i drożdżami, do smarowania pieczywa. Produkt pasteryzowany. Odpowiedni dla wegan.
Pasztet sojowy z pomidorami bezglutenowy
Pasztet sojowy klasyczny bezglutenowy
Pasztet sojowy z koperkiem bezglutenowy
Pasztet sojowy z pieczarkami bezglutenowy
Pasta warzywna z grillowanym bakłażanem
Pasta warzywna ze słodką cebulą i suszonymi pomidorami
Pasta warzywna z suszonymi pomidorami i żurawiną
Pasta warzywna z ciecierzycą, pieprzem i czarnuszką
Pasta warzywna z grillowaną cukinią i curry
Smalczyk roślinny z tofu z cebulką
Vege smalczyk z fasoli z jabłkiem i cebulką
Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią
Paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną bezglutenowy
Pasta z tofu z papryką i chilli bezglutenowa
Pasta z tofu z cebulką i drożdżami
Pasta kremowa z awokado bezglutenowa BIO
Pasta kremowa z pomidorami cherry i bazylią bezglutenowa BIO
Paprykarz z kaszą jaglaną
Śniadanie z tofu bez jajek
Pasta warzywna ze szpinakiem i orzechami piniowymi bezglutenowa BIO
Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki bezglutenowa BIO
Pasta warzywna meksykańska bezglutenowa
Pasztet pomidorowy z cieciorką bezglutenowy
Wegański pasztet z soczewicy
Wegański pasztet z fasoli
Smarowaniec klasyk
Tofu wędzone
Tofu naturalne
Tofu marynowane
Tofu Seafood
Smalczyk roślinny z tofu z cebulką
Parówki tofu delikatnie
Parówki tofu pikantne
Tofu na patelnię azjatyckie teriyaki
Pasta z tofu z papryką i chilli bezglutenowa
Pasta z tofu z cebulką i drożdżami
Pasztet z tofu z żurawiną
Pasztet z tofu z ziołami
Śniadanie z tofu bez jajek
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze do +8°C i spożyć w ciągu 48 godzin.
PRODUCENT: ALFA BIO s.r.o., Kremnička 71, 974 05 Banská, Bystrica, Słowacja
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00