ŁOWICZ
Pasta warzywna - papryka i czerwona fasola
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasty z ziaren fasoli z cebula i jabłkiem to nowa propozycja od marki SmakoWita. Są one produkowane z białej fasoli oraz warzyw, z dodatkiem tradycyjnych ziół i przypraw. Bez konserwantów i sztucznych dodatków. Pasty mają w 100% roślinny skład i są źródłem błonnika pokarmowego.
100 % roślinna
prosty skład
źródło błonnika pokarmowego
fasola biała - 46 % (fasola biała ziarna - 39 %, woda, sól)
woda
olej rzepakowy
seler marynowany (seler, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
cebula - 5,5 %
cebula smażona suszona - 5 %, (cebula suszona - 4,6 %, olej słonecznikowy)
zagęszczony sok jabłkowy - 3 %
jabłko suszone - 1,1 %
sól
pieprz czarny
cebula suszona - 0,3 %
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Produkt może zawierać: soję, gorczycę, jaja, mleko, ryby, zboża zawierające gluten.
źródło błonnika pokarmowego
Wymiar liczbowy 180
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
g
Średnia miara (e)
Pasta warzywna - papryka i czerwona fasola
Pasta z ziaren fasoli z cebulą i jabłkiem
Pasta z ziaren fasoli z czerwoną papryką
Pasta z ziaren fasoli z ziołami
Margaryna maślany smak
Pasta z ziaren fasoli z czerwoną papryką
Pasta z ziaren fasoli z ziołami
Margaryna do smarowania
Miks tłuszczowy do smarowania 55%
Margaryna de Luxe
Najlepiej spożyć przed końcem:/ Numer partii: nadruk na nakrętce. Zaleca się przechowywanie od +4 °C do +10 °C, dopuszczalne jest przechowywanie w temperaturze pokojowej. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce nie dłużej niż 7 dni. Na powierzchni produktu może się pojawić przypieczenie, które jest naturalną cechą produktu.
7
Min. temp. °C 4
Maks. temp. °C 10
Produkt do smarowania i ciepłych zastosowań kulinarnych.
ul. Niepodległości 42, 88-150 Kruszwica
Bunge Polska Sp. z o.o., ul. Niepodległości 42, 88-150 Kruszwica
Smakowita
Marka | Smakowita |
- do kanapek - do tostów i grzanek - do naleśników - do pierogów