LA LORRAINE
Bułki brioche do hamburgerów mrożone 4szt.
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieczywo BIO firmy Bridor powstaje z rygorystycznie dobranych surowców i spełnia specyfikację rolnictwa ekologicznego, a także wymagania firmy Bridor dla uzyskania wyjątkowego rezultatu. Nowa receptura bułek BIO na bazie francuskiej mąki pszennej, zakwasu pszennego i suchego zakwasu żytniego, doskonale wpisująca się w kompletny i zbilansowany posiłek.
Mąka pszenna, woda, zakwas (mąka pszenna, woda), drożdże, sól Guérande, odwodniony zdewitalizowany zakwas RYEsourdough*, mąka słodowa BARLEY*. Bez GMO i jonizacji.
Bułki brioche do hamburgerów mrożone 4szt.
Półbagietka pszenna 2 szt.
Bułeczka maślana z czekoladą 6 szt.
Croissant 6 szt.
24h w lodówce
3 dni w komorze zamrażarki w lodówce
w zamrażarce w temperaturze -18°C: do daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Przed użyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE PO ROZMROŻENIU.
W temperaturze otoczenia w ciągu 24 godzin ze względów organoleptycznych ; 48 godzin ze względów bezpieczeństwa żywności.
Maksymalna trwałość po wypieku wynosi 48 godzin.
Rozmrażanie około 0-10 min w temperaturze pokojowej
Rozgrzanie piekarnika do 230°C
Pieczenie: około 7-9 minut w temperaturze 190-200°C
Studzenie i odpoczynek na blasze 15 minut w temperaturze pokojowej.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00