RICOLA
Cukierki Malina Melisa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Najpierw wyczuwalny jest świeży, cytrusowy smak melisy. Potem powoli rozwijają się aromaty mieszanki 13 ziół. Ssanie cukierków Ricola Melisa odświeża usta i głos. Melisa lekarska o przyjemnym, świeżym zapachu pochodzi ze wschodniego wybrzeża Morza Śródziemnego i jest używana przez ludzi wieków.
bez cukru
z ziołami z Alp Szwajcarskich
mięta pieprzowa
szałwia lekarska
prawoślaz lekarski
krwawnik pospolity
tymianek właściwy
ślaz dziki
substancja słodząca (izomalt)
kwas (kwas cytrynowy)
wyciąg ziołowy (0,3 %) (z melisy lekarskiej, babki lancetowatej, prawoślazu lekarskiego, mięty pieprzowej, tymianku właściwego, szałwii lekarskiej, przywrotnika pospolitego, krwawnika pospolitego, biedrzeńca mniejszego, ślazu dzikiego, czarnego bzu, pierwiosnka lekarskiego, przetacznika leśnego i szanty zwyczajnej)
naturalny aromat owoców cytrusowych
koncentrat z marchwi
substancje słodzące (glikozydy stewiolowe z stewii, taumatyna)
olejek z mięty pieprzowej
olejek z mięty
mentol
Bez cukru
Bezglutenowy
Bez cukru
Produkt odpowiedni dla wegan
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Substancje słodzące | Zawiera |
Wymiar liczbowy 68
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 78
g
Średnia miara (e)
18
18 cukierków indywidualnie pakowanych
Cukierki Malina Melisa
Cukierki Melisa
Cukierki Imbir Mięta Pomarańczowa
Cukierki Alpejska Świeżość
Cukierki Oryginalne
Cukierki miętowe
Cukierki Malina Melisa
Cukierki Melisa
Cukierki Imbir Mięta Pomarańczowa
Cukierki Alpejska Świeżość
Cukierki Oryginalne
Chronić przed ciepłem i wilgocią.
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze nie wyższej niż +30°C.
FSC - www.fsc.org, Mix, FSC C012270
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Ricola
Marka | Ricola |
FSC
Melisa Bezcukrowe cukierki Ricola Melisa łączą w sobie 13 naszych oryginalnych szwajcarskich ziół alpejskich z orzeźwiającą melisą, zapewniając przyjemne i orzeźwiające doznania smakowe. Bez laktozy i glutenu. Odpowiednie dla wegan i wegetarian.
Od 1930 roku rodzina Richterich wytwarza cukierki Ricola z najwyższej jakości szwajcarskich ziół alpejskich. Ricola jest kochana na całym świecie za to, że jest naturalnie pyszna. Zioła służące do produkcji cukierków Ricola uprawiane są przez naszych partnerów-farmerów w Alpach, gdzie powietrze jest czyste, a gleba żyzna.