Oh My Cheese
Ser kozi Perełki z figami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser owczy Manchego jest jednym z najbardziej znanych serów hiszpańskich. Ser dojrzewa minimum 5 miesięcy, dzięki czemu jego smak jest wyrazisty, a konsystencja kremowa. Ser Manchego doskonale smakuje sam, ale też świetnie uzupełnia i wzmacnia smak innych produktów, np. szynki serrano, suszonych owoców czy pomidorów. Pasuje do kanapek, sałatek i mięs. Wyśmienicie smakuje na zimno z oliwą z oliwek i pieczywem, a także grillowany lub w zapiekankach.
pasteryzowane MLEKO owcze, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia, podpuszczka, kultury bakterii fermentacji kwasu mlekowego, substancja konserwująca: lizozym z JAJA, w skórce: substancja konserwująca: natamycyna i barwnik: naturalny karmel i Annato, norbiksyna. Skórka nie nadaje się do spożycia.
zawiera: mleko
Ser kozi Perełki z figami
Ser kozi Perełki z pomarańczą
Ser kozi Perełki z cytryną
Ser Kozie plastry BIO
Ser bałkański z mleka owczego, krowiego i koziego (sałatkowy)
Ser kozi//Kozieradka
Ser kozi z ziołami śródziemnomorskimi
Ser kozi z winem
Ser kozi sałatkowy bułgarski
Ser owczy Pecorino Peperoncino z papryczką chilli
Ser owczy w plastrach
Ser kozi w plastrach
Ser owczy z truflami
MEELANIA Ser kozi
Przechowywać w temp.: od +2 °C do +8 °C
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.