SOKOŁÓW
Salami chips klasyczne
Najniższa cena: 5,49 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
W skład naszych burgerów wchodzi mięso wołowe najwyższej jakości. Burgery mają optymalną zawartość tłuszczu co sprawia, że są wyjątkowo smaczne i soczyste. To wyśmienite 100% smaku i solidna porcja białka, żelaza oraz witamin z grupy B. Dla miłośników smaku czystej wołowiny polecamy grillować na gorącym grillowym ruszcie lub rozgrzanej patelni, pozwalając smakom przeniknąć do wnętrza produktu. Doskonale sprawdzi się jako składnik domowych burgerów ze świeżymi warzywami, jako pozycja na grillowej tacy mięs lub samodzielne danie z frytkami, dając zastrzyk energii na dalszą część dnia!
Salami chips klasyczne
Najniższa cena: 5,49 zł
Szynka konserwowa
Szynka Złota Klasyczna - plastry
Najniższa cena: 8,69 zł
Gold kiełbasa krakowska sucha
Najniższa cena: 7,99 zł
Salami delikatesowe - plastry
Najniższa cena: 8,99 zł
Salami Sokołów - plastry
Najniższa cena: 8,49 zł
Szynka Biała - plastry
Najniższa cena: 8,75 zł
Salami dębickie - plastry
Najniższa cena: 8,99 zł
Frytura wołowa z dodatkiem rozmarynu (tłuszcz wołowy do głębokiego smażenia)
Golonka wieprzowa ze skórą gotowana
Najniższa cena: 33,99 zł
Polędwica sopocka
Boczek surowy wędzony w kostce
Szynka Basiuni drobiowa
Szynka Basiuni- plastry
Szynka Włoska - plastry
Szynka konserwowa - plastry
1. Zamrożony produkt wyjąż z kartonika i zdjąć folię.
2. Aby uzyskać burger średnio wysmażony należy smażyć go na mocno rozgrzanej patelni lub grillu łącznie przez 10 min, przekręcając co 2 min na drugą stronę, a następnie co min.
3. Po zdjęciu z patelni lub grilla pownien chwilę odpocząć (ok. 2-3 min), aby wyrównała się temperatura wewnątrz i na zewnątrz mięsa.
4. Podawać w podgrzanej w piekarniku lub na grill bułce wraz z ulubionymi dodatkami.
Burger wołowy mrożony z dodatkiem soli morskiej i pieprzu. Surowiec stanowi mięso wołowe o zawartości tłuszczu do 25%. Burger składa się w 99% z mięsa wołowego z dodatkiem soli i pieprzu. Burger jest wyprodukowany w technologii tender. Średnica 100 mm, grubość ok. 17-20 mm, waga stała 150 g.