FROSTA
Kurczak z ryżem po meksykańsku mrożony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
W skład naszych burgerów wchodzi mięso wołowe najwyższej jakości. Burgery mają optymalną zawartość tłuszczu co sprawia, że są wyjątkowo smaczne i soczyste. To wyśmienite 100% smaku i solidna porcja białka, żelaza oraz witamin z grupy B. Dla miłośników smaku czystej wołowiny polecamy grillować na gorącym grillowym ruszcie lub rozgrzanej patelni, pozwalając smakom przeniknąć do wnętrza produktu. Doskonale sprawdzi się jako składnik domowych burgerów ze świeżymi warzywami, jako pozycja na grillowej tacy mięs lub samodzielne danie z frytkami, dając zastrzyk energii na dalszą część dnia!
Kurczak z ryżem po meksykańsku mrożony
Kurczak słodko kwaśny z warzywami i ananasem
Danie z kurczakiem w stylu gyros mrożone
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Pyzy z mięsem mrożone
Chicken Paella danie z kurczakiem po hiszpańsku mrożone
Danie gotowe a la gyros
Gyoza z kurczakiem i warzywami
Szynka Basiuni drobiowa
Najniższa cena: 7,49 zł
20% taniej
Szynka Basiuni- plastry
Najniższa cena: 6,89 zł
13% taniej
Gulasz wojskowy
Najniższa cena: 7,49 zł
Mielonka wieprzowa
Najniższa cena: 7,49 zł
Boczkowa
Najniższa cena: 7,49 zł
Zestaw grillowy z kiełbaskami wieprzowymi
Najniższa cena: 19,99 zł
Kabanosy amerykańskie
Najniższa cena: 8,99 zł
Kiełbaski bałkańskie
Najniższa cena: 14,99 zł
Szynka konserwowa premium
Najniższa cena: 18,99 zł
Szynka Włoska - plastry
Salami pepperoni - plastry
Salami Sokołów - plastry
Polędwica sopocka
Kabanosy francuskie
Kabanosy polskie
Kabanosy włoskie
1. Zamrożony produkt wyjąż z kartonika i zdjąć folię.
2. Aby uzyskać burger średnio wysmażony należy smażyć go na mocno rozgrzanej patelni lub grillu łącznie przez 10 min, przekręcając co 2 min na drugą stronę, a następnie co min.
3. Po zdjęciu z patelni lub grilla pownien chwilę odpocząć (ok. 2-3 min), aby wyrównała się temperatura wewnątrz i na zewnątrz mięsa.
4. Podawać w podgrzanej w piekarniku lub na grill bułce wraz z ulubionymi dodatkami.
Burger wołowy mrożony z dodatkiem soli morskiej i pieprzu. Surowiec stanowi mięso wołowe o zawartości tłuszczu do 25%. Burger składa się w 99% z mięsa wołowego z dodatkiem soli i pieprzu. Burger jest wyprodukowany w technologii tender. Średnica 100 mm, grubość ok. 17-20 mm, waga stała 150 g.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00