SOKOŁÓW
Boczek surowy wędzony - plastry
Najniższa cena: 5,49 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
W skład naszych burgerów wchodzi mięso wołowe najwyższej jakości. Burgery mają optymalną zawartość tłuszczu co sprawia, że są wyjątkowo smaczne i soczyste. To wyśmienite 100% smaku i solidna porcja białka, żelaza oraz witamin z grupy B. Dla miłośników smaku czystej wołowiny polecamy grillować na gorącym grillowym ruszcie lub rozgrzanej patelni, pozwalając smakom przeniknąć do wnętrza produktu. Doskonale sprawdzi się jako składnik domowych burgerów ze świeżymi warzywami, jako pozycja na grillowej tacy mięs lub samodzielne danie z frytkami, dając zastrzyk energii na dalszą część dnia!
Boczek surowy wędzony - plastry
Najniższa cena: 5,49 zł
Szynka Basiuni- plastry
Najniższa cena: 6,99 zł
Szynka z piersi indyka -plastry
Cena przed obniżką: 8,29 zł
Szynka Jak u dziadka
Najniższa cena: 8,49 zł
Szynka konserwowa - plastry
Najniższa cena: 7,99 zł
Szynka Basiuni drobiowa
Kiełbasa śląska z szynki
Najniższa cena: 18,99 zł
Schab Jak u dziadka
Najniższa cena: 8,49 zł
Gold kiełbasa krakowska sucha
Najniższa cena: 7,49 zł
Wędzonka krotoszyńska surowa
Najniższa cena: 6,95 zł
Kindziuk - plastry
Szynka konserwowa
Kiełbasa Żywiecka podsuszana - plastry
Najniższa cena: 7,75 zł
Frytura wołowa z dodatkiem rozmarynu (tłuszcz wołowy do głębokiego smażenia)
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Najniższa cena: 47,99 zł
Szynka wieprzowa do zapieczenia (960g-1440g)
Najniższa cena: 42,99 zł
1. Zamrożony produkt wyjąż z kartonika i zdjąć folię.
2. Aby uzyskać burger średnio wysmażony należy smażyć go na mocno rozgrzanej patelni lub grillu łącznie przez 10 min, przekręcając co 2 min na drugą stronę, a następnie co min.
3. Po zdjęciu z patelni lub grilla pownien chwilę odpocząć (ok. 2-3 min), aby wyrównała się temperatura wewnątrz i na zewnątrz mięsa.
4. Podawać w podgrzanej w piekarniku lub na grill bułce wraz z ulubionymi dodatkami.
Burger wołowy mrożony z dodatkiem soli morskiej i pieprzu. Surowiec stanowi mięso wołowe o zawartości tłuszczu do 25%. Burger składa się w 99% z mięsa wołowego z dodatkiem soli i pieprzu. Burger jest wyprodukowany w technologii tender. Średnica 100 mm, grubość ok. 17-20 mm, waga stała 150 g.