SOKOŁÓW
Boczek surowy wędzony - plastry
Najniższa cena: 5,49 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
W skład naszych burgerów wchodzi mięso wołowe najwyższej jakości. Burgery mają optymalną zawartość tłuszczu co sprawia, że są wyjątkowo smaczne i soczyste. To wyśmienite 100% smaku i solidna porcja białka, żelaza oraz witamin z grupy B. Dla miłośników smaku czystej wołowiny polecamy grillować na gorącym grillowym ruszcie lub rozgrzanej patelni, pozwalając smakom przeniknąć do wnętrza produktu. Doskonale sprawdzi się jako składnik domowych burgerów ze świeżymi warzywami, jako pozycja na grillowej tacy mięs lub samodzielne danie z frytkami, dając zastrzyk energii na dalszą część dnia!
Boczek surowy wędzony - plastry
Najniższa cena: 5,49 zł
Szynka Basiuni- plastry
Najniższa cena: 6,99 zł
Boczek surowy wędzony w kostce
Najniższa cena: 4,99 zł
Szynka Włoska - plastry
Najniższa cena: 8,49 zł
Salami pepperoni - plastry
Kabanosy polskie
Najniższa cena: 8,99 zł
Kabanosy francuskie
Najniższa cena: 8,99 zł
Szynka Jak u dziadka
Najniższa cena: 8,49 zł
Frankfurterki
Najniższa cena: 7,99 zł
Kabanosy włoskie
Najniższa cena: 8,99 zł
Pleśniowe
Najniższa cena: 8,79 zł
Frytura wołowa z dodatkiem rozmarynu (tłuszcz wołowy do głębokiego smażenia)
Gulasz wojskowy (bez glutaminianu sodu)
Najniższa cena: 8,99 zł
Schab Jak u dziadka
Najniższa cena: 8,49 zł
Kabanosy amerykańskie
Najniższa cena: 8,99 zł
Szynka konserwowa
1. Zamrożony produkt wyjąż z kartonika i zdjąć folię.
2. Aby uzyskać burger średnio wysmażony należy smażyć go na mocno rozgrzanej patelni lub grillu ł ącznie przez 10 min, przekręcając co 2 min na drugą stronę, a następnie co min.
3. Po zdjęciu z patelni lub grilla pownien chwilę odpocząć (ok. 2-3 min), aby wyrównała się temperatura wewnątrz i na zewnątrz mięsa.
4. Podawać w podgrzanej w piekarniku lub na grill bułce wraz z ulubionymi dodatkami.
Burger wołowy mrożony z dodatkiem soli morskiej i pieprzu. Surowiec stanowi mięso wołowe o zawartości tłuszczu do 25%. Burger składa się w 99% z mięsa wołowego z dodatkiem soli i pieprzu. Burger jest wyprodukowany w technologii tender. Średnica 100 mm, grubość ok. 17-20 mm, waga stała 150 g.