FROSTA
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
W skład naszych burgerów wchodzi mięso wołowe najwyższej jakości. Burgery mają optymalną zawartość tłuszczu co sprawia, że są wyjątkowo smaczne i soczyste. To wyśmienite 100% smaku i solidna porcja białka, żelaza oraz witamin z grupy B. Dla miłośników smaku czystej wołowiny polecamy grillować na gorącym grillowym ruszcie lub rozgrzanej patelni, pozwalając smakom przeniknąć do wnętrza produktu. Doskonale sprawdzi się jako składnik domowych burgerów ze świeżymi warzywami, jako pozycja na grillowej tacy mięs lub samodzielne danie z frytkami, dając zastrzyk energii na dalszą część dnia!
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Kurczak słodko kwaśny z warzywami i ananasem
Kurczak z ryżem po meksykańsku mrożony
Pyzy z mięsem mrożone
Danie z kurczakiem w stylu gyros mrożone
Chicken Paella danie z kurczakiem po hiszpańsku mrożone
Gyoza z kurczakiem i warzywami
Danie gotowe a la gyros
Parówki foodbolówki
Najniższa cena: 4,99 zł
Stówki Parówki z szynki
Najniższa cena: 8,35 zł
Gulasz angielski
Najniższa cena: 6,99 zł
27% więcej
Szynka drobiowa - plastry
Najniższa cena: 4,99 zł
Salami dębickie - plastry
Najniższa cena: 8,99 zł
Parówki
Najniższa cena: 3,79 zł
Kiełbasa śląska z szynki
Najniższa cena: 13,99 zł
21% taniej
Roladki wieprzowe nadziewane szpinakiem i serem w sosie śmietanowym z kuskusem perłowym
Najniższa cena: 17,79 zł
Roladki wołowe nadziewane ogórkiem i boczkiem w sosie pieczeniowym z kaszą pęczak
Najniższa cena: 17,79 zł
Mielonka wieprzowa (bez glutaminianu sodu)
Gulasz wojskowy (bez glutaminianu sodu)
Roladki drobiowe z nadzieniem marchewkowym w sosie śmietanowo koperkowym z ryżem
Najniższa cena: 17,79 zł
Boczkowa (bez glutaminianu sodu)
Pulpety wieprzowe klasyczne w sosie pomidorowym z ryżem
Najniższa cena: 17,79 zł
Polędwica sopocka
Szynka Basiuni drobiowa
1. Zamrożony produkt wyjąż z kartonika i zdjąć folię.
2. Aby uzyskać burger średnio wysmażony należy smażyć go na mocno rozgrzanej patelni lub grillu łącznie przez 10 min, przekręcając co 2 min na drugą stronę, a następnie co min.
3. Po zdjęciu z patelni lub grilla pownien chwilę odpocząć (ok. 2-3 min), aby wyrównała się temperatura wewnątrz i na zewnątrz mięsa.
4. Podawać w podgrzanej w piekarniku lub na grill bułce wraz z ulubionymi dodatkami.
Burger wołowy mrożony z dodatkiem soli morskiej i pieprzu. Surowiec stanowi mięso wołowe o zawartości tłuszczu do 25%. Burger składa się w 99% z mięsa wołowego z dodatkiem soli i pieprzu. Burger jest wyprodukowany w technologii tender. Średnica 100 mm, grubość ok. 17-20 mm, waga stała 150 g.