Skład produktu
INDYK JAGNIĘCINA 90,7% MIĘSA, PODROBÓW I BULIONU.
Skład: 48% indyk (32% mięso, 12% wątroba, 8% serca), 14% jagnięcina (5% mięso, 3% wątroba, 2% płuca, 2% przełyki, 2% serca), 28,7% bulion z jagnięciny, 4% marchew, 4 % jabłko, 1% minerały, 0,2% olej z łososia, 0,1% rumianek.
Dodatki dietetyczne (jm): witamina A: 2670, witamina D: 290; (mg/kg): witamina E: 50, jednowodny siarczan cynku: 42.
Składniki analityczne: Białko surowe 10,1%, Tłuszcz surowy 5,3%, Wilgotność 77,4%, Popiół surowy 1,9%, Włókno surowe 1,4%, Węglowodany 3,8%, Wapń 0,45%, Fosfor 0,36%, Energia metaboliczna (kcal/100 g): 94,50.