EAT ME!
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zestaw obiadowy z gulaszem mięsnym z warzywami i gotowaną kaszą gryczaną. Produkt chłodzony, pakowany w atmosferze ochronnej.
Gulasz mięsny 50%: woda, mięso 31% (mięso drobiowe z indyka 16,6%, mięso wieprzowe 11,6%, mięso wołowe 2,8%), marchew 9,7%, cebula 8%, seler 6,5%, mąka pszenna, koncentrat pomidorowy, sól, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, czosnek, przyprawy, zioła, substancja konserwująca: sorbinian potasu; Kasza gryczana gotowana 50%: kasza gryczana gotowana 99% (kasza gryczana sucha, woda), sól, regulatory kwasowości: mleczan i octan potasu.
Produkt może zawierać: mleko, jaja, soja, gorczyca, seler, siarczyny, skorupiaki, mięczaki, ryby
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Danie schab w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Gulasz z Indyka po Węgiersku
Zapiekanka z pieczarkami
Wołowina sosie grzybowym z kaszą gryczaną
Zapiekanka z szynką
Przechowywać w temperaturze chłodniczej, od 0˚C do 8˚C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Spożywać po podgrzaniu do temperatury minimum 80⁰C:
na patelni: po otwarciu opakowania produkt ostrożnie przełożyć na patelnię i podgrzewać przez 5 minut na średnim ogniu z dodatkiem niewielkiej ilości tłuszczu, od czasu do czasu mieszając;
w kuchence mikrofalowej: rozciąć folię na obu końcach na długości około 1 cm i podgrzewać około 4-5 minut przy mocy 700-800 W, a następnie zdjąć folię i przełożyć produkt na talerz.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00