JEMYJEMY
Gulasz mięsny z mięsem wieprzowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Boeuf Stroganow swoją nazwę zawdzięcza słowu boeuf z franc. ‘wołowina’ i nazwisku generała Aleksandra Stroganowa. W Polsce danie nazywane strogonow. Nazwa dania, będącego kombinacją tradycji kuchni francuskiej i rosyjskiej, ma pochodzić od hrabiego Aleksandra Grigorjewicza Stroganowa, rosyjskiego generała, ministra i gubernatora. Nasza wersja strogonowa to kawałki ligawy wołowej w cebulą, papryką, ogórkiem kiszonym, a dodatkowo z borowikami i suszonym podgrzybkiem, dzięki temu uzyskaliśmy wspaniały bogaty smak, który polubicie od pierwszego kęsa!
Gulasz mięsny z mięsem wieprzowym
Gulasz wieprzowy a'la strogonow z kasz ą gryczaną
Chili con carne z mięsem wieprzowo-wołowym
Szarpana wołowina BBQ
Najniższa cena: 52,79 zł
24% taniej
Klopsiki z indyka w sosie pomidorowym
Kurczak po chińsku z ananasem
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Zupa pomidorowa na rosole z kaczki
Żurek z białą kiełbasą chrzanem i podgrzybkami
Pikantne flaki z wołowiną
Zalewajka z podgrzybkami po łódzku
Zupa krem z białych warzyw
Zupa krem z batatów
Zupa krem z pieczonej marchewki i soczewicy
Zupa krem z borowikami
Krem z pomidorów pelati
Konfitura malinowa
Konfitura z żurawiny i jabłek
Krem dyniowy
Do spożycia po podgrzaniu. Przechowywać w pomieszczeniach suchych, chłodnych , przewiewnych, wolnych od szkodników i ich pozostałości. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00