ŁUKÓW
Gulasz wołowy wolno gotowany

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Boeuf Stroganow swoją nazwę zawdzięcza słowu boeuf z franc. ‘wołowina’ i nazwisku generała Aleksandra Stroganowa. W Polsce danie nazywane strogonow. Nazwa dania, będącego kombinacją tradycji kuchni francuskiej i rosyjskiej, ma pochodzić od hrabiego Aleksandra Grigorjewicza Stroganowa, rosyjskiego generała, ministra i gubernatora. Nasza wersja strogonowa to kawałki ligawy wołowej w cebulą, papryką, ogórkiem kiszonym, a dodatkowo z borowikami i suszonym podgrzybkiem, dzięki temu uzyskaliśmy wspaniały bogaty smak, który polubicie od pierwszego kęsa!
Gulasz wołowy wolno gotowany
Gulasz z Indyka po Węgiersku
Gulasz wieprzowy a'la strogonow z kaszą gryczaną
Do spożycia po podgrzaniu. Przechowywać w pomieszczeniach suchych, chłodnych , przewiewnych, wolnych od szkodników i ich pozostałości. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.