MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Sos indyjski w stylu Korma
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Regal Tikka Masala to danie inspirowane regionalnymi smakami Indii oraz tajnikami tradycyjnej sztuki kulinarnej wywodzącej się z najlepszych pałaców. Sos ten został przygotowany na bazie soczystych pomidorów z kremowymi orzechami nerkowca i aromatycznymi przyprawami. Danie to sprawi, że poczujesz się jak na królewskiej uczcie.
Sos indyjski w stylu Korma
Sos chiński
Sos Teriyaki (gęsty)
Sos curry mango (Indian Style)
Sos Słodkie Chili
Sos Teriyaki
Sos Tikka Masala
Sos tajski
Sos chiński
Sos koreański
Pasta Butter Chicken (łagodna)
Sos seczuański - chilli fusion
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Sos orientalne curry (pikantny)
Pasta Tikka Masala (średnio ostra)
Samba - słodki sos chili
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Zużyć bezpośrednio po otwarciu. Nie używać, jeśli torebka jest uszkodzona lub napuchnięta.
1. Rozgrzej na patelni (na średniej mocy palnika) 2 łyżki oleju. Dodaj 280 g mięsa, ryby bądź warzyw. Smaż do lekkiego zrumienienia. 2. Dodaj sos Raasa i 100 ml wody. Duś, od czasu do czasu mieszając, do momentu aż mięso, ryba lub warzywa będą ugotowane. 3. Podawaj ze swoimi ulubionymi ryżem lub pitą.