TABASCO
Sos pikantny z czerwonych papryczek
Najniższa cena: 13,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rich Sambar to danie inspirowane regionalnymi smakami Indii oraz tajnikami tradycyjnej sztuki kulinarnej wywodzącej się z najlepszych pałaców. Sos ten został wykonany z wyjątkowo aromatycznej mieszanki przypraw sambar, soczystych pomidorów i rozgrzewającego chili. Danie to sprawi, że poczujesz się jak na królewskiej uczcie.
Woda, groch łuskany, koncentrat pomidorowy, sól jodowana, mieszanka przypraw Sambar Masala (kolendra w proszku, koper włoski w proszku, mielony czarny pieprz, kozieradka w proszku, kurkuma w proszku, naturalny aromat, tamaryndowiec w proszku), pasta tamaryndowa (woda, tamaryndowiec). Produkt może zawierać orzechy nerkowca, mleko, gorczycę, sezam, soję, siarczyny, pszenicę oraz seler.
Produkt może zawierać orzechy nerkowca, gorczycę, mleko, sezam, soję, siarczyny, pszenicę oraz seler.
Sos pikantny z czerwonych papryczek
Najniższa cena: 13,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Sos indyjski w stylu Tikka Masala
Sos koreański
Sos tajski
Sos chiński
Sos sriracha z trawą cytrynową
Sos rybny
Guau Guacamole
Sos słodko- kwaśny
Sos śmietanowy z dodatkiem czarnej trufli (świeży)
Sos śmietanowy a la carbonara z wędzonym boczkiem i żółtkiem (świeży)
Sos śmietanowy z dodatkiem 4 serów włoskich (świeży)
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Sambal Oelek (sos chili)
Sos korzenny Worcestershire
Marynata teriyaki
Sos ostrygowy
Sos Hot Chili (ostry)
Sos ostrygowy
Sos Aioli (czosnkowy) BIO
Chilli (koncentrat)
Sos z nerkowców o smaku serowym (wegański) bezglutenowy
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Sos z nerkowców o smaku serowo-pomidorowym (wegański) bezglutenowy
Sos korzenny Worcester
Sos sriracha mayo
Sos rybny
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Zużyć bezpośrednio po otwarciu. Nie używać, jeśli torebka jest uszkodzona lub napuchnięta.
1. Rozgrzej na patelni (na średniej mocy palnika) 2 łyżki oleju. Dodaj 280 g mięsa, ryby bądź warzyw. Smaż do lekkiego zrumienienia. 2. Dodaj sos Raasa i 100 ml wody. Duś, od czasu do czasu mieszając, do momentu aż mieso, ryba lub warzywa będą ugotowane. 3. Podawaj ze swoimi ulubionymi ryżem lub pitą.