MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Sos indyjski w stylu Korma

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rich Sambar to danie inspirowane regionalnymi smakami Indii oraz tajnikami tradycyjnej sztuki kulinarnej wywodzącej się z najlepszych pałaców. Sos ten został wykonany z wyjątkowo aromatycznej mieszanki przypraw sambar, soczystych pomidorów i rozgrzewającego chili. Danie to sprawi, że poczujesz się jak na królewskiej uczcie.
Sos indyjski w stylu Korma
Sos chiński
Sos tajski
Najniższa cena: 8,69 zł
Sos chiński
Najniższa cena: 8,69 zł
Sos koreański
Najniższa cena: 8,69 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Sos curry mango (Indian Style)
Sos Teriyaki
Sos Słodkie Chili
Pasta Butter Chicken (łagodna)
Sos orientalne curry (pikantny)
Pasta Tikka Masala (średnio ostra)
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Sos Tikka Masala
Sos seczuański - chilli fusion
Samba - słodki sos chili
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Zużyć bezpośrednio po otwarciu. Nie używać, jeśli torebka jest uszkodzona lub napuchnięta.
1. Rozgrzej na patelni (na średniej mocy palnika) 2 łyżki oleju. Dodaj 280 g mięsa, ryby bądź warzyw. Smaż do lekkiego zrumienienia. 2. Dodaj sos Raasa i 100 ml wody. Duś, od czasu do czasu mieszając, do momentu aż mieso, ryba lub warzywa będą ugotowane. 3. Podawaj ze swoimi ulubionymi ryżem lub pitą.