RUMMO
Gnocchi ziemniaczane
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tagliatelle to szeroki, płaski makaron, który swoją delikatną teksturą i eleganckim wyglądem wprowadza włoski akcent do każdej kuchni. Jest to wyjątkowy makaron o głębokiej czarnej barwie, uzyskanej dzięki dodaniu atramentu z sepii. Doskonale komponuje się z owocami morza, rybami oraz kremowymi sosami, tworząc potrawy pełne elegancji i wyrafinowania.
Gnocchi ziemniaczane
Makaron fusilli (świderki)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 7,99 zł
16% taniej
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Tortellini z serem
Najniższa cena: 9,65 zł
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,99 zł
Makaron cavatappi (korkociąg)
Najniższa cena: 5,95 zł
Makaron w kształcie ryżu
Tortellini z pomidorami i serem
Najniższa cena: 7,99 zł
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Najniższa cena: 9,65 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron Mezzi Rigatoni (Pasta di Gragnano I.G.P.)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron casarecce (skrętki)
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron Orecchiette
Tortellini z szynką
Makaron świderki - dla diabetyk ów
Zagotowac wode z dodatkiem soli
w proporcji 1 litr wody na 100 g
makaronu.
2. Do gotujacej wody wrzucac
stopniowo makaron, nie
przerywajac wrzenia.
3. Gotowac 5-7 minut na słabym
ogniu, od czasu do czasu mieszajac.
4. Po ugotowaniu makaron
odcedzic i podawac.
Dokładny czas gotowania
dostosowac do indywidualnych
preferencji co do twardosci
ugotowanego makaronu.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00