RANA
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 10,65 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tagliatelle to szeroki, płaski makaron, który swoją delikatną teksturą i eleganckim wyglądem wprowadza włoski akcent do każdej kuchni. Jest to wyjątkowy makaron o głębokiej czarnej barwie, uzyskanej dzięki dodaniu atramentu z sepii. Doskonale komponuje się z owocami morza, rybami oraz kremowymi sosami, tworząc potrawy pełne elegancji i wyrafinowania.
Składniki: maka z pszenicy,twardej (Triticum durum), 2% sepia (wyciąg z matwy [mięczaki], sól).
Produkt może zawierać jaja.
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 10,65 zł
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Makaron fusilli (świderki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,65 zł
Makaron z suszonymi warzywami (semolinowy) - motomaniaki BIO
Makaron stelline (gwiazdeczki)
Najniższa cena: 5,95 zł
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Najniższa cena: 8,49 zł
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 7,89 zł
Makaron w kształcie ryżu
Najniższa cena: 3,99 zł
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Najniższa cena: 8,49 zł
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 8,95 zł
33% taniej
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Gnocchi z nadzieniem truflowym bezglutenowe
Najniższa cena: 12,75 zł
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron dla dzieci - Muminki
Najniższa cena: 6,15 zł
Tortellini z serem
Najniższa cena: 7,89 zł
Makaron tagliatelle z pszenicy durum z sepią
Najniższa cena: 26,99 zł
Gnocchi z nadzieniem pomidorowym z mozarellą bezglutenowe
Najniższa cena: 12,75 zł
Gnocchi pełnoziarniste (świeże)
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron alfabeto - literki (100% z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,99 zł
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron konjac lasagne bezglutenowy BIO
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron sprężynki (do Mac&Cheese)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron bavette
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron puntine (kuleczki)
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron świeży udon
Makaron świeży ramen
Makaron gwiazdki
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Gnocchi ziemniaczane
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron casarecce (skrętki)
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron linguine
Makaron tagliatelle
Makaron castellane
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Tortellini z pomidorami i serem
Tortellini z grzybami
Zagotowac wode z dodatkiem soli
w proporcji 1 litr wody na 100 g
makaronu.
2. Do gotujacej wody wrzucac
stopniowo makaron, nie
przerywajac wrzenia.
3. Gotowac 5-7 minut na słabym
ogniu, od czasu do czasu mieszajac.
4. Po ugotowaniu makaron
odcedzic i podawac.
Dokładny czas gotowania
dostosowac do indywidualnych
preferencji co do twardosci
ugotowanego makaronu.