JAWO
Pancakes mrożone

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Delikatne pastéis de nata to maślane babeczki budyniowe, wypiekane z ciasta francuskiego. W 2009 r. Guardian umieścił Pastel de Nata na liście 50 największych przysmaków świata.
W Portugalii uznany za jeden z siedmiu cudów kulinarnych.
Przechowywać ciastka zamrożone w temperaturze -18ºC - Umieść ciastka bezpośrednio z zamrażarki, wciąż wewnątrz foremek; - Nie ma potrzeby rozmrażania!Rozgrzej piekarnik/piec do 230ºC - Aby uzyskać lepsze rezultaty, umieść foremki na dolnej kratce piekarnika, ponieważ wspomaga to proces karmelizacji. Pozwól ciastkom piec się przez 10 do 12 minut - Po tym czasie wyjmij ciastka z piekarnika i, gdy są gorące, wyjmij je z foremek i odłóż. Zachowaj ostrożność, ciastka są bardzo gorące. Po 10 minutach, kiedy ciastko lekko ostygnie i odpocznie, będzie gotowe do podania.
Pancakes mrożone
Budyniowe babeczki mrożone (4x60g)
Budyniowe babeczki z czekoladą mrożone (4x60g)
Budyniowe babeczki z porzeczkami mrożone (4x60g)
Sernik mrożony
Makaroniki (mrożone) 8 szt.
Budyniowe babeczki mrożone (4x60g)
Budyniowe babeczki z porzeczkami mrożone (4x60g)
Instrukcja pieczenia: 1. Rozgrzej piekarnik do 230°; 2. Wyjmij foremki i umieść je w piekarniku bez rozmrażania. Im są bardziej zamrożone, gdy zaczynają się piec - i im gorętszy jest piekarnik - tym są bardziej chrupiące; 3. Piec przez 10 do 12 minut. Kiedy nadzienie zacznie rosnąć, oznacza to, że są gotowe; 4. Wyjmij natas z piekarnika. Bądź ostrożny, ponieważ w tym momencie są dość gorące! 5. Pozostaw do ostygnięcia przez 5 do 10 minut przed podaniem. Spożyć w ciągu 48 godzin od przygotowania.
Produkt głęboko mrożony, nie zamrażać ponownie. Przechowywać w temperaturze minimum: -18°C
Min. temp. °C -18
Przechowywać ciastka zamrożone w temperaturze -18ºC - Umieść ciastka bezpośrednio z zamrażarki, wciąż wewnątrz foremek; - Nie ma potrzeby rozmrażania!Rozgrzej piekarnik/piec do 230ºC - Aby uzyskać lepsze rezultaty, umieść foremki na dolnej kratce piekarnika, ponieważ wspomaga to proces karmelizacji. Pozwól ciastkom piec się przez 10 do 12 minut - Po tym czasie wyjmij ciastka z piekarnika i, gdy są gorące, wyjmij je z foremek i odłóż. Zachowaj ostrożność, ciastka są bardzo gorące. Po 10 minutach, kiedy ciastko lekko ostygnie i odpocznie, będzie gotowe do podania.
Rua Monte de São Caetano - 668 Armazém 2 4405-817 Vila Nova de Gaia, Portugal
BY Foods, S.S. Rua Monte de São Caetano - 668 Armazém 2 4405-817 Vila Nova de Gaia, Portugal
Nata Pura
| Marka | Nata Pura |
Instagram: nata_pura Facebook: natapura natapura.com
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów