KUCHNIA POLKI
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kociołek Zbójnicki to aromatyczne danie inspirowane tradycyjną kuchnią polskich górali. Połączenie delikatnych ziemniaków, świeżych warzyw oraz wyjątkowo aromatycznego, wędzonego boczku i soczystej kiełbasy tworzy prawdziwą ucztę smaków. Każdy składnik jest idealnie doprawiony, dzięki czemu całość zyskuje głęboki, wyrazisty smak, który przypadnie do gustu każdemu miłośnikowi sycących potraw. Doskonały jako syty posiłek po intensywnym dniu na górskich szlakach, podczas zjazdów na nartach, czy też jako doskonała opcja "zapasowego posiłku", kiedy nie masz czasu na przygotowanie pysznego i pożywnego jedzenia. To klasyczne ale jednocześnie wyjątkowe danie z pewnością zaspokoi Twoje podniebienie.
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sajgonki mięsne 2 szt.
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej