SPICHLERZ RUSIECKI
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Klasyczny przepis. Ulubione danie naszego szefa kuchni. Dzięki zastosowaniu dwóch rodzajów kapusty: kiszonej i białej z dodatkiem śliwki suszonej, borowików oraz miodu, nasz bigos ma łagodny, zbilansowany, lekko kwaśny smak. Solidna porcja mięsa wieprzowego oraz kiełbasy podsuszanej zaspokoi głód każdego.
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami
Bigos
Bigos z kiełbasą
Bigos staropolski
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej