SANCHON
Gulasz wegański z białkiem grochu i bobu bezglutenowy BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Omlet hiszpański – Mix ziemniaków i cebuli jest jednym z najpopularniejszych dań Półwyspu Iberyjskiego. Omlet ten jest podawany w niemal każdym barze w Hiszpanii.
Gulasz wegański z białkiem grochu i bobu bezglutenowy BIO
Wegetariański a'la kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak roślinny gyros
Kurczak roślinny klasyk
Kurczak roślinny curry
Ratatouille z Paryża BIO
Karaibskie curry z ananasem i cukinią BIO
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Curry warzywne roślinne z cieciorką bezglutenowe
Chili sin carne roślinne z białkiem grochowym bezglutenowe
Risotto z dynią pomarańczą i parmezanem BIO
Leśny kociołek roślinny z białkiem grochowym bezglutenowy
Miruna nowozelandzka w orientalnym sosie curry z ryżem
Tomato Frito - sos ze smażonych pomidorów
Torcik Turron de Alicante
Ciecierzyca
Fasola gigant gotowana
Chipsy ziemniaczane o smaku czarnej trufli (bezglutenowe)
Chipsy ziemniaczane o smaku miodu i musztardy (bezglutenowe)
Chipsy ziemniaczane o smaku chili i limonki (bezglutenowe)
Chipsy ziemniaczane o smaku chorizo (bezglutenowe)
Chipsy ziemniaczane grubo cięte (bezglutenowe)
Sok z cytryn z Murcji
Chipsy ziemniaczane extra chrupiące (bezglutenowe)
Grzanki czosnkowe
Grzanki pomidorowe
Migdały smażone z suszoną truflą i solą
Chipsy ziemniaczane o smaku czarnej trufli (bezglutenowe)
Oliwki nadziewane szynką serrano
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Chronić przed słońcem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć do 4 dni.