Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Caponata to idealny przykład klasycznej kuchni włoskiej. Podstawą tego sycylijskiego gulaszu są bakłażany. To niezwykle aromatyczne danie o charakterystycznym, bogatym, słodko-kwaśnym smaku. Caponatę można podawać na gorąco jako główne danie, z ciabattą lub jako dodatek do mięsa. Fantastycznie smakuje również w formie bruschetty. Może zawierać fragmenty pestek.
Gulasz wegański z białkiem grochu i bobu bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 14,75 zł
Caponata z bakłażana BIO
Najniższa cena: 16,99 zł
Piadina orkiszowa (4 szt.) BIO
Najniższa cena: 17,99 zł
Pomidory pelati (bez skórki) BIO
Najniższa cena: 8,79 zł
Fasola czerwona Kidney BIO
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu