MADEJ WRÓBEL
Żeberka BBQ (496g-744g)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szarpana wieprzowina to porcje mięsa wieprzowego marynowane w ciemnobrązowej marynacie warzywno-owocowej o smaku barbecue, zawierającej drobne, przetarte cząstki warzyw, uzupełnionej dodatkiem gęstego sosu pieczeniowego. Smak typowy dla produktu sous vide, wynikający z obecności wyraźnie aromatycznej marynaty warzywno-owocowej, słodko-kwaśnej, lekko pikantnej, z wyczuwalną nutą dymu wędzarniczego oraz smaku pieczeniowego. Zamknięte po 3-4 szt. w szczelnym opakowaniu próżniowym, poddane długotrwałej obróbce cieplnej (sous vide), chłodzone lub głęboko zamrożone.
Żeberka BBQ (496g-744g)
Szarpana wieprzowina
Noga z kaczki konfitowana (480g-720g)
Golonka wieprzowa ze skórą gotowana
GULASZ WIEPRZOWY
Żeberka wieprzowe z kapustą
Żeberka wieprzowe w sosie
Stinco Golonka gotowana
Schab z pieca - plastry
Żeberka BBQ (496g-744g)
Noga z kaczki konfitowana (480g-720g)
GULASZ WIEPRZOWY
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
5 min
MIKROFALOWKA
Produkt w folii położyć na talerzu.
Wstawić do mikrofalówki
i podgrzewać przez 5 minut,
nastawiając moc na 700 W.
Po podgrzaniu wyjąć z folii
i przełożyć mięso z sosem na talerz.
10 min
GARNEK Z WODA
Do gotującej się wody włożyć produkt w folii i następnie podgrzewać
go przez 10 min.
Po podgrzaniu wyjąć z folii
i przełożyć mięso z sosem na talerz.
20 min
PIEKARNIK
Włączyć piekarnik na grzanie
„góra-dół”, nastawiając
temperaturę na 180°C.
Produkt wyjąć z folii, włożyć
do naczynia żaroodpornego
i wstawić do rozgrzanego piekarnika.
Piec 20 minut w naczyniu
pod przykryciem w środkowej
części piekarnika.
Po podgrzaniu poszarp przy pomocy dwóch widelców. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Składniki: mięso wieprzowe (96 %), cukier, woda, przetarte pomidory, koncentrat jabłkowy, ocet spirytusowy, sól, cukier skarmelizowany, przyprawy, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: E 415, E 412; dym wędzarniczy, aromaty dymu wędzarniczego, aromaty, mleko w proszku, mąka pszenna, wzmacniacze smaku: E 621, E 635; czosnek i cebula suszone (zawierają dwutlenek siarki i siarczyny), olej słonecznikowy, przeciwutleniacz E 306, ekstrakty przypraw, skrobia, glukoza, ekstrakt słodu jęczmiennego.