MADEJ WRÓBEL
Żeberka BBQ (496g-744g)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Żeberko BBQ to pasek żeber wieprzowych, marynowany w ciemnobrązowej marynacie warzywno-owocowej o smaku barbecue, zawierającej drobne, przetarte cząstki warzyw. Smak typowy dla produktu, wynikający z obecności wyraźnie aromatycznej marynaty warzywno-owocowej, słodko-kwaśnej, bardzo lekko pikantnej, z wyczuwalną nutą dymu wędzarniczego i aromatu pieczeniowego. zamknięte po 1 szt. w szczelnym opakowaniu próżniowym, poddane długotrwałej obróbce cieplnej (sous vide); chłodzo-ne. Na zewnątrz produktu widoczna ciemna marynata owocowa barwy brunatnej, ciemnobrązowej, wiśniowej.
Żeberka BBQ (496g-744g)
Szarpana wieprzowina
Noga z kaczki konfitowana (480g-720g)
Golonka wieprzowa ze skórą gotowana
GULASZ WIEPRZOWY
Żeberka wieprzowe z kapustą
Żeberka wieprzowe w sosie
Stinco Golonka gotowana
Schab z pieca - plastry
Szarpana wieprzowina
Noga z kaczki konfitowana (480g-720g)
GULASZ WIEPRZOWY
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
7 min
MIKROFALOWKA
Produkt w folii
położyć na talerzu.
Wstawić do mikrofalówki
i podgrzewać przez
7 minut, nastawiając
moc na 700 W.
Po podgrzaniu wyjąć z folii
i przełożyć mięso z sosem na talerz.
15 min
GARNEK Z WODA
Do gotującej się wody włożyć produkt w folii
i następnie podgrzewać
go przez 15 min.
Po podgrzaniu wyjąć z folii
i przełożyć mięso z sosem na talerz.
20 min
GRILL
Produkt wyjąć z folii.
Żeberka położyć
na rozgrzanym grillu
na 20 minut i obracać,
aż obie strony się zarumienią.
25 min
PIEKARNIK
Włączyć piekarnik
na grzanie
„góra-dół” 200°C / 180°C
z termoobiegiem.
Produkt wyjąć z folii.
Piec 20 min w środkowej części piekarnika
w naczyniu pod przykryciem,
następnie 5 min
bez przykrycia
do przypieczenia. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.