MELISSA Primo Gusto
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron nacinane pióra od Barilli to wysokiej klasy produkt, najczęściej używany do przygotowywania dań z kuchni włoskiej. Makaron pióra najlepiej smakuje przygotowany al dente, ponieważ wówczas można docenić jego niebywałą sprężystość.
Makaron pióra to jeden z najczęściej wykorzystywanych rodzajów makaronów, jakie są używane do obiadu. Charakteryzuje się kształtem – tworzą go niewielkie, niezbyt cienkie rurki, posiadające kanelury, czyli delikatne, podłużne rowki.
Makaron pióra świetnie sprawdzi się do:
Kraj pochodzenia: Włochy
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron penne rigate (rurki skośne) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron bavette
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron gnocchi
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron Farfalle (kokardki)
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów