RUMMO
Makaron penne rigate (rurki skośne)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron nacinane pióra od Barilli to wysokiej klasy produkt, najczęściej używany do przygotowywania dań z kuchni włoskiej. Makaron pióra najlepiej smakuje przygotowany al dente, ponieważ wówczas można docenić jego niebywałą sprężystość.
Makaron pióra to jeden z najczęściej wykorzystywanych rodzajów makaronów, jakie są używane do obiadu. Charakteryzuje się kształtem – tworzą go niewielkie, niezbyt cienkie rurki, posiadające kanelury, czyli delikatne, podłużne rowki.
Makaron pióra świetnie sprawdzi się do:
Kraj pochodzenia: Włochy
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron penne (rurka skośna) bezglutenowy
Najniższa cena: 6,15 zł
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron pióra
Makaron penne
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron penne rigate (pióra nacinane) bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron penne (rurki) bezglutenowy
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Makaron proteinowy penne rigate (rurka skośna wysokobiałkowa)
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Makaron fusili (świderki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron lasagne
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)