SACLA
Pesto pikantne z dodatkiem kiełbasy nduja
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Historia naszego pesto ma swoje źródło w pasji do najpopularniejszych włoskich składników i przepisów: zapach genueńskiej bazylii, delikatność sera Grana Padano i Pecorino Romano, smak włoskich bpomidorów bez dodawania konserwantów czy barwników. Kremowy i intensywny smak idealnie podkreśli przepyszne dania Twojej kuchni.
Pesto pikantne z dodatkiem kiełbasy nduja
Pesto Rosso BIO
Pesto czerwone
Pesto Rosso
Pesto Rosso
Pesto Pomodori Secchi (z suszonymi pomidorami)
Pesto Ricotta e Noci (z serem ricotta i orzechami)
Pesto z suszonych pomidorów
Pesto z suszonymi pomidorami i pistacjami
Pesto Rosso (z suszonymi pomidorami)
Pesto Calabrese (z papryką i ricottą)
Pesto czerwone z suszonych pomidorów
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron spaghetti
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron gnocchi
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Pesto Rosso
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku. Przechowywać w temperaturze pokojowej, a po otwarciu w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
5
chłodne i suche miejsce
ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa
190 g e 185 ml e
Barilla Poland Sp. z o.o. ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa
Barilla
Marka | Barilla |
www.barilla.com
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów