BAKALLAND BA!
Baton pistacjowy z miodem i solą morską
Najniższa cena: 3,79 zł
29% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Baton zbożowy Corny to produkt idealnie nadający się na niewielką przekąskę, między posiłkami. Słodki smak oraz zbożowe podłoże to ciekawe połączenie, które przypadnie do gustu miłośnikom słodkiego co nieco.
Big baton zbożowy bananowy został oparty na płatkach zbożowych – owsianych i pszennych. Ciekawym dodatkiem jest czekolada mleczna oraz banan – takie połączenie bardzo dobrze się komponuje, cechując się słodką, ale delikatną nutą.
Baton zbożowy bananowy Corny jest idealny na przekąskę:
mleczna czekolada 20 % (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna (słonecznikowa))
płatki zbożowe (mąka pszenna, cukier, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, ekstrakt słodu jęczmiennego, sól, syrop cukru inwertowanego)
syrop glukozowo-fruktozowy
syrop glukozowy
pełnoziarniste płatki zbożowe 13 % (owsiane, pszenne, jęczmienne)
cukier
tłuszcz roślinny (kokosowy)
suszone banany 3 %
płatki kukurydziane (kukurydza, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego)
miód
prażone orzechy arachidowe
naturalne aromaty
emulgator: lecytyna słonecznikowa
sól
Może zawierać orzechy.
Wymiar liczbowy 50
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 52
g
Średnia miara (e)
Baton pistacjowy z miodem i solą morską
Najniższa cena: 3,79 zł
29% taniej
Baton z orzechów laskowych z żurawiną i miodem
Najniższa cena: 3,59 zł
25% taniej
Baton żurawina z karmelem
Najniższa cena: 2,19 zł
Baton zbożowy orzechy z solą
Najniższa cena: 2,29 zł
Baton zbożowy wiśnia i limonka
Najniższa cena: 2,29 zł
Baton z orzechów arachidowych z czekoladą i solą morską
Najniższa cena: 4,19 zł
36% taniej
Baton zbożowy z żurawiną i pomarańczą
Baton zbożowy z bananem i polewą kakaową
Baton zbożowy 5 bakalii z polewą kakaowo-mleczną
Baton zbożowy 5 orzechów z polewą kakaowo-mleczną
Baton czekoladowo-bananowy
Baton żurawinowo-malinowy w polewie waniliowej
Baton orzechowo-migdałowy w polewie czekoladowej
Baton śliwkowy w polewie waniliowej