
CZARNOCIN leży wśród lasów, pól, stawów i zielonych pastwisk. Okoliczne gospodarstwa od ponad 30 lat dostarczają do nas świeże, pełne witamin i mikroelementów mleko od swoich szczęśliwych krów. Dlatego też nasze wyroby są takie pyszne, zdrowe i wolne od zanieczyszczeń przemysłowych. Fakt ten potwierdzają certyfikaty, które od lat otrzymuje nasz zakład oraz nagrody przyznawane za wysoką jakość produktów.
Dlaczego warto wybierać produkty marki Czarnocin? Ponieważ:
- skupujemy surowiec tylko najwyższej jakości pochodzący z lokalnych pastwisk, poddajemy go badaniom laboratoryjnym i z niego wytwarzamy nasze produkty
- twarogi produkujemy tradycyjną metodą w chustach serowarskich, ręcznie kroimy i pakujemy
- nasze produkty są bez konserwantów, bez chemicznych dodatków, bez syropu glukozowo-fruktozowego, bez glutenu
- nasz zakład od lat przechodzi bardzo wymagające audyty certyfikujące, które są gwarancją wysokiej jakości produkcji