Ręcznie robione pierogi, aromatyczne mięso w cieście z mąki graham.
PROPONOWANY SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: sposób 1: Wrzucić pierogi do gotującej się lekko osolonej wody lub odgrzać na parze podawać z okrasą tłuszczu i cebuli lub sosem. sposób 2: pierogi o temperaturze otoczenia odsmażyć na patelni wraz ze skwarkami na złoto.
ALMONTE Pierogi graham z mięsem
Produkt wycofany
Skład i alergeny
Składniki
mąka pszenna graham typ 1850 20%, mąka pszenna typ 450, woda, mięso wieprzowe 31%, cebula, jaja w proszku olej rzepakowy, marchew, seler, natka pietruszki, pieprz, sól, majeranek, czosnek, gałka muszkatałowa, soja
Wartości odżywcze
Tłuszcz (g)
10.70 g
15.3%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
3.53 g
17.7%
Węglowodany (g)
25.40 g
9.8%
w tym cukry (g)
0.07 g
0.1%
Białko (g)
13.10 g
26.2%
Sól (g)
0.10 g
1.7%
Dzienna porcja obliczona na podstawie wartości energetycznej dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) na 100 g produktu.Twoje zapotrzebowanie może być wyższe lub niższe.