KUCHNIA POLKI
Pierogi leniwe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cienkie elastyczne ciasto napełnione farszem z kapusty i grzybów, ugotowane w wodzie, chłodzone. Wyrób garmażeryjny, pakowany w atmosferze ochronnej.
mąka pszenna, kapusta kiszona 28% ( kapusta, sól) , woda, pieczarka 3%, bułka tarta ( mąka pszenna, drożdże, sól ), przyprawa klasyczna ( sól, maltodekstryna, aromaty ), olej rzepakowy, marchew, cebula, sól, grzyby leśne 0,4%, cukier, pieprz
Może zawierać: jaja, mleko, soję seler, gorczycę.
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi z ziemniakami i serem BIO
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi ruskie
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi graham z serem
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski na parze
Najniższa cena: 6,55 zł
Naleśniki z jabłkami i cynamonem
Najniższa cena: 9,45 zł
Naleśniki
Najniższa cena: 8,99 zł
Buraczki gotowane całe
Buraczki gotowane tarte
Naleśniki z nadzieniem serowym
Placki ziemniaczane
Pierogi z mięsem
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Kukurydza gotowana
Filet z kurczaka w galarecie
Krokiety z mięsem
Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Kopytka z polskich ziemniaków
od +2° C do +7°C
Po wyjęciu z opakowania produkt umieścić w garnku z wrzącą wodą i gotować przez ok. 2 min lub podgrzewać na rozgrzanej patelni z odrobiną tłuszczu przez ok. 4 min.