KUCHNIA POLKI
Pierogi szpinakowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Pierogi leniwe są wyjątkowo miękkie i delikatne w smaku. Żeby je przygotować, wystarczy podgrzewać przez kilka minut w mikrofali lub podsmażać na patelni. Możesz je przygotować na słodko, polewając śmietaną i cukrem, lub na słono, doprawiając skwarkami z cebuli i szynki. Wypróbuj obydwu wariantów!
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z ziemniakami i serem BIO
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi graham z serem
Wegańskie pierogi z malinami
Kopytka
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi zbójnickie
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Kluski śląskie
Gołąbki w sosie pomidorowym
Szare kluski
Chłodnik litewski
Sałatka jarzynowa
Kopytka Szpinakowe
Pierogi z kapustą i grzybami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu przez 1 minutę; moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 3 minuty. Garnek - wrzucić do wrzącej wody i gotować około 3 minuty.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów