KUCHNIA POLKI
Pierogi mięsne

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Pierogi leniwe są wyjątkowo miękkie i delikatne w smaku. Żeby je przygotować, wystarczy podgrzewać przez kilka minut w mikrofali lub podsmażać na patelni. Możesz je przygotować na słodko, polewając śmietaną i cukrem, lub na słono, doprawiając skwarkami z cebuli i szynki. Wypróbuj obydwu wariantów!
Pierogi mięsne
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi zbójnickie
Pierogi z ziemniakami i serem BIO
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z mięsem BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z mięsem
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kurczakiem
Pierogi z mięsem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi graham z serem
Pierogi z truskawkami
Pierogi z ziemniakami ioliwą truflową
Pierogi z ziemniakami i twarogiem
Pierogi ze szpinakiem i serem typu feta
Pierogi z jabłkami i cynamonem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi mięsne
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi szpinakowe
Pierogi zbójnickie
Kluski śląskie
Kopytka
Gołąbki w sosie pomidorowym
Szare kluski
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sajgonki z warzywami
Pierogi z kapustą i grzybami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sałatka jarzynowa
Kopytka Szpinakowe
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu przez 1 minutę; moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 3 minuty. Garnek - wrzucić do wrzącej wody i gotować około 3 minuty.
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów