KUCHNIA POLKI
Pierogi z serem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Pierogi z serem to sposób na szybkie i smaczne danie. Słodkie pierogi wypełnione są serem. Żeby podkreślić ich smak, możesz polać je śmietaną lub owocowym i gęstym sosem. Sam zdecyduj, w jaki sposób je przyrządzisz – w mikrofali, na patelni albo w lekko osolonej wrzącej wodzie. 10 minut i gotowe!
Ciasto: mąka pszenna, woda, sól, olej rzepakowy. Farsz: ser twarogowy tłusty 83%, cukier, kasza manna z pszenicy, błonnik pszenny. Omasta: olej rzepakowy. Zawartość farszu 25%.
Obecne w produkcie: gluten, mleko.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, soję, oObecne w produkcie: gluten
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, soję, mleko, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi leniwe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi ruskie BIO
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi jagodowe
Pierogi wigilijne
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi graham z serem
Uszka z grzybami
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi mięsne
Pierogi leniwe
Pierogi zbójnickie
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kopytka
Kluski śląskie
Kopytka Szpinakowe
Pierogi z kapustą i grzybami
Szare kluski
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sałatka jarzynowa
Kluski z makiem
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut.