KUCHNIA POLKI
Pierogi z serem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ręcznie robione pierogi , z wyrazistym smakiem wędzonki , lokalnych ziemniaków i sera twarogowego z certyfikatem _jakość tradycja_.
PROPONOWANY SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
sposób 1: Wrzucić pierogi do gotującej się lekko osolonej wody lub odgrzać naparze podawać z okrasą tłuszczu i cebuli lub sosem.
sposób 2: pierogi o temperaturze otoczenia odsmażyć na patelni wraz ze skwarkami na złoto.
MAKA PSZENNA GRAHAM TYP 1850 20%, MAKA PSZENNA TYP 450, SER BIAŁY TWAROGOWY 30%, MLEKO, CUKIER, OLEJ RZEPAKOWY, CUKIER WANILINOWY (cukier, etylowanilina), SÓL, JAJA W PROSZKU.
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi ruskie BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi ruskie
Pierogi wigilijne
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi graham z serem
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi jagodowe
Pierogi wigilijne
Kluski śląskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Kopytka
Paszteciki z mięsem
Paszteciki z kapustą i grzybami
Łazanki z kapustą i grzybami
Łazanki z makiem
Bigos staropolski
Przechowywać w temperaturze 0-4 st. C.