KUCHNIA POLKI
Pierogi szpinakowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ręcznie robione pierogi z całymi jagodami w delikatnym cieście, polecane dla dzieci.
PROPONOWANY SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: podgrzać na parze (pierogi na durszlak i do garnka z mała ilością wody, trzymać pod przykryciem aż do zagrzania). Podawać z masłem i/lub cukrem . Można polać kwaśną śmietaną lub jogurtem.
MĄKA PSZENNA TYP 450, JAGODY 25%, JAJA W PROSZKU, CUKIER, CUKIER WANILINOWY (cukier, etylowanilina) SKROBIA ZIEMNIACZANA, BUDYŃ ŚMIETANKOWY (skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, maka pszenna, aromat, barwnik: kurkumina), OLEJ RZEPAKOWY.
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie BIO
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi jagodowe
Pierogi wigilijne
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi graham z serem
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Kopytka
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi wigilijne
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski śląskie
Pierogi graham z serem
Paszteciki z kapustą i grzybami
Paszteciki z mięsem
Łazanki z kapustą i grzybami
Łazanki z makiem
Bigos staropolski
Przechowywać w temperaturze 0-4 st. C.