KUCHNIA POLKI
Kluski śląskie

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kopytka Almonte to tradycyjne, polskie danie, które jest uwielbiane przez wielu smakoszów tego typu potraw. Do wyrobu posłużyły polskie ziemniaki, dzięki czemu smak jest zupełnie jak domowy. W opakowaniu znajduje się aż 500 g.
Kopytka Almonte to wyjątkowo intensywny smak z doskonale dobranymi przyprawami. Wystarczy je podgotować lub podsmażyć i dodać tak jak lubimy: na słodko z cukrem i śmietanką lub masłem i cebulką. To bardzo sycące danie, które tworzone jest ręcznie - zupełnie jak w domu!
Kopytka Almonte są wyjątkowo smaczne, ponieważ:
Kluski śląskie
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Kopytka
Kopytka
Kopytka z polskich ziemniaków
Szare kluski
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Kluski śląskie
Kluski na parze
Kopytka Szpinakowe
Kluski śląskie
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi z kurczakiem
Pierogi z mięsem
Kluski śląskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi graham z serem
Przechowywać w temperaturze 0-4 st. C.
SPOSÓB 1: Wrzucić kopytka do gotującej się lekko osolonej wody. Po wypłynięciu gotować do 3 minut. Podawać do mięs wraz z sosami lub z okrasą tłuszczu.
SPOSÓB 2: Kopytka o temperaturze otoczenia odsmażyć na patelni wraz ze skwarkami na złoto podawać do drugiego dania.
Przechowywać w temperaturze 0-4 st. C.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów