Potwierdzenie Twojej lokalizacji, pozwoli nam lepiej dopasować asortyment produktów i sposób dostawy Twoich zakupów. Więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Pierogi szpinakowe to zielona przyjemność, którą można przyrządzić już w 5 minut na dwa sposoby – na patelni lub w lekko posolonej podgrzanej wodzie. Miękkie pierogi są po brzegi wypełnione farszem ze świeżego szpinaku. Podawaj z roztopionym serem, ciepłym masłem lub skwarkami.
Ciasto: mąka pszenna, szpinak 13%, woda, sól, olej rzepakowy.
Farsz: szpinak 76%, brokuły, olej rzepakowy, przyprawy i ekstrakty (zawierają barwnik: ryboflawiny), sól, błonnik ziemniaczany, ekstrakt drożdżowy, błonnik z babki jajowatej.
Omasta: cebula, olej rzepakowy, sól.
Zawartość farszu: 15%.
Obecne w produkcie: gluten.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, soję, mleko, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania:
Kuchnia mikrofalowa – po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut.
Zapisz się do newslettera i odbierz 10 zł
Kupon jest jednorazowy i przeznaczony dla nowych subskrybentów.
Aktywuje się przy zakupach od 100 zł.