KUCHNIA POLKI
Pierogi ruskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Pierogi szpinakowe to zielona przyjemność, którą można przyrządzić już w 5 minut na dwa sposoby – na patelni lub w lekko posolonej podgrzanej wodzie. Miękkie pierogi są po brzegi wypełnione farszem ze świeżego szpinaku. Podawaj z roztopionym serem, ciepłym masłem lub skwarkami.
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z ziemniakami i serem BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi graham z serem
Kopytka
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi zbójnickie
Pierogi z serem
Pierogi mięsne
Gołąbki w sosie pomidorowym
Chłodnik litewski
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Sałatka jarzynowa
Kopytka Szpinakowe
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Szare kluski
Kluski śląskie
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania:
Kuchnia mikrofalowa – po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 2 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów