KUCHNIA POLKI
Pierogi szpinakowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cienkie elastyczne ciasto napełnione farszem, ugotowane w wodzie, następnie chłodzone. Pakowane w atmosferze ochronnej.
Mąka pszenna, ziemniaki odtworzone z płatków ziemniaczanych 36%, serek twarogowy 13% (mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych, substancja konserwująca: sorbinian potasu), woda, cebula prażona 2% (cebula73%, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), sól, olej rzepakowy, błonniki(pszenny bezglutenowy, z babki jajowatej) pieprz, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Może zawierać: jaja, soję, seler, gorczyce.
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie BIO
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi wigilijne
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi graham z serem
Wegańskie pierogi z malinami
Krokiety z pieczarkami i mozzarellą
Najniższa cena: 10,99 zł
Krokiety z kapustą i grzybami
Najniższa cena: 9,49 zł
Kluski leniwe
Najniższa cena: 11,69 zł
Krokiety z mięsem
Najniższa cena: 9,59 zł
Buraczki gotowane tarte
Buraczki gotowane całe
Kopytka z polskich ziemniaków
Pyzy
Pierogi z mięsem
Pierogi z serem
Kukurydza gotowana
Racuchy z jabłkami
Placki ziemniaczane
Naleśniki z jabłkami i cynamonem
Kluski śląskie
Pierogi z kapustą i grzybami
od +2° C do +7°C
Po wyjęciu z opakowania podgrzewać na patelni z odrobiną tłuszczu przez ok. 4 minuty, wrzucić do garnka z wrzącą wodą i gotować ok. 2 minuty i/lub włożyć do mikrofalówki na ok. 3 minuty (800W).