PROSTE HISTORIE
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Frytki mrożone BIO.
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Chrupiące fryteczki bezglutenowe
Sweet Potato Fries Frytki z batatów mrożone
Extra grube frytki
Frytki proste mrożone
Frytki proste mrożone
Groszek zielony mrożony BIO
Brokuły mrożone BIO
Szpinak mrożony BIO
Krewetki królewskie mrożone BIO
Fasola edamame łuskana mrożona BIO
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Raz rozmrożony nie zamrażać ponownie.
W piekarniku: nagrzać piekarnik do 200°C (z termoobiegiem 180°C) rozłożyć frytki na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec na środkowej półce piekarnika przez 25 minut. Przewrócić na drugą stronę 1 lub 2 razy podczas pieczenia.
Frytkownica: rozgrzać olej do 175°C, umieścić frytki i smażyć ok 3-4 minuty na złoty kolor. Doprawić do smaku.