Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron kokardki pełne ziarno pochodzi z Lombardii i regionu Emilia Romagna, a powstaje poprzez ściągnięcie na środku prostokątnego kawałka ciasta w kształt motyla (wł. „farfalla”) lub kokardki. Kokardki, dzięki swej fantazyjnej formie, dodają uroku potrawom, w których się znajdą. Ich niezaprzeczalną zaletą jest także to, że znakomicie się czują w towarzystwie składników o większych rozmiarach, jak różyczki brokułu, czy kawałki kurczaka, dzięki czemu idealnie nadają się do przyrządzania sałatek.
Kraj pochodzenia: UE
pełne ziarno
źródło błonnika
pełnoziarnista mąka z pszenicy durum
woda
Źródło błonnika
Może zawierać śladowe ilości jajek.
Zboża zawierające gluten.
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Zapakowano w | Grecja |
Typ | Torebka |
Waga brutto 502
g
Średnia miara (e)
bułgarski
czeski
angielski
estoński
łotewski
litewski
inne
polski
rosyjski
słowacki
1. Na każde 100 g makaronu należy użyć 1 l wody i 10 g soli 2. Wrzucić makaron do osolonej, wrzącej wody i zamieszać. Gotować 14'-15' minut od czasu do czasu mieszając 3. Odcedzić makaron pozostawiając niewielką ilość wody. Dodać oliwę lub masło.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Przechowywać go w chłodnym i suchym miejscu, z daleka od promieni słonecznych, źródeł ciepła oraz wilgoci.
Primo Gusto
Marka | Primo Gusto |
Green Dot
Melissa Kikizas s.a. jest certyfikowany zgodnie ze standardami jakości ISO9001 & ISO22000.
Wyprodukowano i zapakowano w Grecji