RAPUNZEL
Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron pełnoziarnisty spaghetti Bio Granoro to produkt, który doskonale sprawdzi się do przygotowywania dań z sosami. Może być stosowany zarówno przy sporządzaniu dań kuchni polskiej, ale najlepiej będzie pasował jako dodatek do sosów włoskich.
Pełnoziarnisty makaron spaghetti będzie dobrze komponował się z sosami takimi jak bolognese czy carbonara. Można go użyć również jako dodatku do zup takich jak rosół czy pomidorowa.
Makaron pełnoziarnisty spaghetti Bio Granoro – niezastąpiony do sosów i zup:
pełnoziarnista mąka z pszenicy durum, woda
Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron z ryżu brązowego bezglutenowy BIO
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Makaron spaghetti BIO
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron pełnoziarnisty mezze penne rigate (pióra) BIO
Makaron pełnoziarnisty fusilli (świderki) BIO
Passata pomidorowa BIO
Makaron spaghetti BIO