AVIKO
Placki ziemniaczane mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka na patelnię i do sałatek. Połączenie warzyw – zielonej fasolki, pomidorów, papryki, kukurydzy i cebuli z kaszą – jęczmienna i orkiszową. Gotowa już w 6 min po podgrzaniu, ale można ją również wzbogacić ulubionymi dodatkami i przyprawami. Po wystudzeniu może służyć jako baza do sałatek – wystarczy dodać świeże warzywa i sos.
mix na patelnię i do sałatek
idealna proporcja kaszy i warzyw
kasza jęczmienna, kasza orkiszowa, zielona fasolka szparagowa, czerwona papryka, kukurydza, pomidory, cebula
6 minut i gotowe
źródło błonnika pokarmowego
Placki ziemniaczane mrożone
Kaszetka z zieloną fasolką
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Kukurydza złocista z groszkiem
Groszek tradycyjny konserwowy
Groszek drobny
Fasolka szparagowa zielona (cięta)
Polska fasolka po bretońsku
Bonduelki - kukurydza złocista
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Kukurydza złocista z groszkiem
Fasola czerwona (ugotowana na parze)
Groszek konserwowy (soczysty i sprężysty)
Groszek konserwowy drobny
Cieciorka (chrupka i pożywna)
Sposób przygotowania Podgrzewaj na patelni z dodatkiem tłuszczu przez 6 min lub w mikrofali przez 7 min (800 W).
Sposób przechowywania w temperaturze 0°-+3°C - 24 godziny, w temperaturze -18°C lub niższej - do daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C
Chronić przed rozmrożeniem. Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia. Pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°С - +3°С: 24 godziny; w temperaturze - 18°С najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu. Numer partii nadrukowany na opakowaniu.
ul. Puławska 303 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
Green Dot
Wyjątkowa kompozycja warzyw, kaszy jęczmiennej i orkiszowej. Idealne proporcje składników, które dobraliśmy specjalnie dla Ciebie. Wystarczy podgrzewać mieszankę na patelni przez 6 min i danie gotowe!
Spróbuj także Kaszetka z dynią
Propozycje podania: Sałatka z pomidorami i rukolą Podgrzać mieszankę z solą i pieprzem zgodnie z instrukcją na opakowaniu, wystudzić, przykryć folią spożywczą i schować do lodówki. Wymieszać z rukolą i pokrojonymi pomidorkami koktajlowymi (ok. 150 g). Polać sosem z oliwy, miodu, musztardy, octu winnego. Posypać płatkami parmezanu. Kasza z boczkiem i warzywami Podgrzać mieszankę, przyprawić solą i pieprzem. Boczek (150-200 g) pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać do kaszy z warzywami. Dodać 2 łyżki gęstej śmietany lub jogurtu. Posypać natką pietruszki. Dla zachowania jakości i zasad bezpieczeństwa żywienia, przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Upewnij się, że produkt jest odpowiednio podgrzany, tak jak zalecamy. Przed przyrządzeniem przechowuj produkt w zamrażarce.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów